Kinderen zijn welkom op de Buitenspeeldag van De Zeggewijzer

Groep 8 organiseert de middag De organisatie van de Buitenspeeldag lag dit jaar bij de ‘buitenspeelexperts’, de kinderen dus. Ruim 40 achtste groepers hebben met veel plezier de middag voorbereid. Er werd vergaderd, brainstormsessies gehouden en leaflets gemaakt. De ontworpen leaflets zijn in en rondom de school opgehangen en ze zijn langs alle groepen gegaan om …

Groep 8 organiseert de middag
De organisatie van de Buitenspeeldag lag dit jaar bij de ‘buitenspeelexperts’, de kinderen dus. Ruim 40 achtste groepers hebben met veel plezier de middag voorbereid. Er werd vergaderd, brainstormsessies gehouden en leaflets gemaakt. De ontworpen leaflets zijn in en rondom de school opgehangen en ze zijn langs alle groepen gegaan om iedereen te enthousiasmeren. De organisatie is er klaar voor!

 

Schoolplein vol spellen
Woensdag 14 juni bouwen de leerlingen van groep acht het schoolplein om tot een spellenparadijs. Ze hebben nieuwe spelletjes bedacht en ook de traditionele spellen mogen niet ontbreken. Zo is er slipper werpen, blik gooien, broek hangen, parcours lopen, zaklopen en nog veel meer.

Welkom!
Woensdagmiddag 14 juni zijn alle kinderen uit Terheijden t/m 12 jaar van harte welkom op het schoolplein van De Zeggewijzer. De leerlingen van groep acht coördineren deze middag die begint om 13.00 en eindigt om 15.30. De toegang is gratis! Doe mee en kom naar de Buitenspeeldag van De Zeggewijzer!